Succesvolle tweede editie van het Moll'n Festival

6 juni 2024

Zaterdag 1 juni 2024 was de tweede editie van het Möll’n Festival in de Windmolenbroek. Het Moll'n festival wordt georganiseerd met als doel om de onderlinge samenhang te vergroten en mensen meer met elkaar te kunnen verbinden. Fijn om te zien hoe er door inwoners en ondernemers van het winkelcentrum werd samengewerkt met Het Noaberhoes, Sportbedrijf Almelo, Gemeente Almelo, Almelo Buurt Samen en Avedan om dit festival tot een succes te maken voor alle bezoekers!

Opening

Wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis heeft het festival officieel geopend met een mooie toespraak aan het publiek.

Een dag met volop activiteiten

Het was een fantastische dag; sportief, creatief, cultureel en muzikaal. Het was prachtig weer en er waren volop activiteiten deze dag. Voor de kinderen was er een creatief plein waar flink geknutseld werd. Er was een stormbaan, springkussen, een klimwand en een workshop Graffiti. Ook was er een gezellige braderie. Daarnaast was er muziek van Bars & Beats en een prachtig optreden van het Shantikoor de Oostvaarders. Verder was er een cultuurplein ofwel een multiculturele proeverij met allerlei heerlijke hapjes van verschillende culturen. Van o.a. Turks, Moluks, Afghaans, Indisch, Syrisch, Tunesisch en Irakees. Er waren informatieve kramen bemand door o.a. Accres en Het Sportbedrijf.

Almelo Buurt Samen

Ook Almelo Buurt Samen was aanwezig tijdens het festival. Alle inwoners van de wijk hebben inmiddels een waardebon ontvangen die ze kunnen doneren aan een buurtinitiatief. Er waren verschillende initiatiefnemers die hun initiatief aan het promoten waren wat bij bewoners goed is ontvangen. Velen hebben hun waardebonnen deze dag dan ook kunnen doneren aan één van de initiatieven.

Een succesvol festival

De dag is druk bezocht en velen waren erg enthousiast over de sfeer en alle activiteiten. Kortom; het was een groot succes waarbij thema’s als verbinden, sociale cohesie en sport en cultuur ruimschoots aan bod kwamen!

WhatsApp Image 2024-06-06 at 15-52-49 (1)

 

 

Meld een initiatief aan Doneer je waardebon

De waardebonnen vallen eind september bij alle huishoudens in Windmolenbroek en Sluitersveld op de mat.

Heb je een vraag over de website?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via (0546) 23 20 83 of per e-mail helpdesk@almelobuurtsamen.nl.

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Almelo Buurt Samen