Gezellige Buiten Buurtdag Wester Sluitersveldlanden

6 juni 2024

t was feest op zaterdag 1 juni: Bewonersgroep ‘De Zeeheldenbuurt” organiseerde samen met Avedan en de gemeente Almelo een leuke dag voor de buurtbewoners van de Wester Sluitersveldlanden in de speelweide aan de Evertsenstraat.

Ontmoeten

Op de dag zelf ging het om de ontmoeting van buurtbewoners onder elkaar. Op het terras werd getrakteerd op koffie of thee met gebak. Het weer werkte gelukkig goed mee en in de loop van de middag brak de zon lekker door!

Van alles te doen

De hele dag door kwamen buurtbewoners gezellig langs en voor de kinderen was er ook genoeg te doen. Zo was er Betsy de Foto Caravan, een sjoelbak, een ijskar en konden kinderen zich laten schminken. Ook waren de Tuincoaches van Almelo aanwezig om te vertellen dat een gratis tuinadvies kunnen geven aan bewoners die hun tuin meer willen vergroenen.

Almelo Buurt Samen

1 juni was ook de officiële start van Almelo Buurt Samen, dé website voor het beginnen van een bewonersinitiatief op het Sluitersveld. Tijdens de Buiten Buurtdag kon men zich laten informeren en het besteden van hun bon of het aanmelden van hun eigen idee. Voor meer informatie kijk op almelobuurtsamen.nl.

Vrijwilligers bedankt!

Aan alle vrijwilligers die zich deze dag enorm hebben ingezet: bedankt! We hopen dit vaker te gaan organiseren.

Ook iets leuks organiseren?

Wil jij ook iets leuks organiseren voor de buurt, een initiatief nemen? Neem gerust contact op met wijkondersteuner Marieke Peerbolte, Avedan. Telefoonnummer: 06 24321668 of mail naar m.peerbolte@avedan.nl

WhatsApp Image 2024-06-06 at 15-55-39

 

Meld een initiatief aan Doneer je waardebon

De waardebonnen vallen eind september bij alle huishoudens in Windmolenbroek en Sluitersveld op de mat.

Heb je een vraag over de website?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via (0546) 23 20 83 of per e-mail helpdesk@almelobuurtsamen.nl.

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Almelo Buurt Samen